GRAFIEK MET TRADITIE EN SPIRIT

OVER MIJarno2

Ik heet Arno Luyendijk (geb.14-09-1968). Ik ben een afgestudeerd kunsthistoricus en ik ben actief als grafisch artiest, educatief performer en webdesigner. Ook ben ik actief als vrijwilliger in de vereniging Oze Sjtein, die natuurbewustzijn bij de schooljeugd bevordert.

Ik ben getrouwd met Mariëlle. Zij heeft haar eigen administratiekantoor voor midden- en kleinbedrijf en schildert in een zeer unieke stijl. Wij hebben twee zoons, Kenneth en Vincent.

 

Wat is Lindamanya Artcreations

De fanatieke interesse in het fenomeen geschiedenis loopt als een rode draad door mijn leven: mijn vrouw en ik hebben elkaar via living history optredens leren kennen, en verder is de geschiedenis ook een belangrijke inspiratiebron in mijn artwork.

 

Ook ben ik altijd sterk gefascineerd geweest door de kracht van mythologieën, magie en het geschreven woord in de Middeleeuwen. Dit ziet u onder meer terug in mijn bedrijfsnaam "Lindamanya". Dit is een naam die gemaakt is uit een geheel verzonnen taal "Quenya", uitgevonden door de schrijver J.R.R. Tolkien, bekend van het verfilmde boek "Lord of the Rings".

 

In het Quenya betekent deze naam:
Linda - ma - nya
Lied - hand - mijn

 

Zoals goede muziek binnen bepaalde structuren toch iets eigens kan opleveren, zo zie ik dat ook voor mijn grafische werk: traditie kan heel goed garant staan voor een krachtige spirit!

Wilt u meer weten, of een afspraak maken? Neem dan contact met mij op.